artboard-2

Zeemeermin kinderfeestjes

Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar bieden wij zeemeermin kinderfeestjes. Hierbij is er keuze uit twee soorten.

Deluxe;

WAT IS ER LEUKER DAN ZEEMEERMIN KINDERFEESTJES VIEREN IN HET ZWEMBAD EN ALS EEN ÉCHTE ZEEMEERMIN TE KUNNEN ZWEMMEN?

Er een échte zeemeermin bij hebben natuurlijk! Als je denkt dat een zeemeermin kinderfeestje niet beter kan, wacht dan maar tot je de blik in de ogen van de kinderen ziet als ze een echte zeemeermin zien. Niet alleen dat, maar ze kunnen natuurlijk samen zwemmen en spelletjes doen.

Dit type kinderfeestje kan in ieder zwembad gehouden worden, door heel Nederland. In de zomer bij mooi weer kan dit ook bij een meer of aan het strand gegeven worden.

• Maximaal 8 kinderen. Vier je een groter feest? Email dan voor een feest op maat naar info@meerminschool.nl
  • Professionele fotograaf is als extra optie bij te boeken. Denk aan een mooie groepsfoto en/of alle kinderen apart op de foto als een echte zeemeermin.
  • Inclusief onderwater video opnames, als leuk aandenken van deze dag. (Indien dit in het zwembad is toegestaan)
  • Geschikt voor alle leeftijden.
  • Het feestje duurt een uur.
  • Excl. entree van het zwembad.

Basis;

Tijdens de gangbare openingstijden van het zwembad, gedurende 1 uur zwemmen als zeemeermin (of zeemeerman natuurlijk) Genoemde prijzen is excl. entree van het zwembad en incl. klein presentje voor de jarige.Na dit uur is iedereen nog vrij om te zwemmen binnen de openingstijden van het zwembad.

Minimale leeftijd 7 jaar, A+B zwemdiploma en maximaal 8 kinderen. Minimaal 1 ouder dient ook in het water aanwezig te zijn voor extra toezicht.

Dit kan door heel Nederland. Gezien er geen water speciaal gehuurd wordt, is dit niet alleen in Zeist mogelijk maar ook dicht bij de eigen woonplaats.