artboard-2

Zeemeermin kinderfeestjes

Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar bieden wij zeemeermin kinderfeestjes. Hierbij is er keuze uit twee soorten.

Deluxe;

WAT IS ER LEUKER DAN ZEEMEERMIN KINDERFEESTJES VIEREN IN HET ZWEMBAD EN ALS EEN ÉCHTE ZEEMEERMIN TE KUNNEN ZWEMMEN?

Er een échte zeemeermin bij hebben natuurlijk! Als je denkt dat een zeemeermin kinderfeestje niet beter kan, wacht dan maar tot je de blik in de ogen van de kinderen ziet als ze een echte zeemeermin zien. Niet alleen dat, maar ze kunnen natuurlijk samen zwemmen en spelletjes doen.

Dit type kinderfeestje kan in ieder zwembad gehouden worden, door heel Nederland. In de zomer bij mooi weer kan dit ook bij een meer of aan het strand gegeven worden.

• Maximaal 8 kinderen. Vier je een groter feest? Email dan voor een feest op maat naar info@meerminschool.nl
  • Professionele fotograaf is als extra optie bij te boeken. Denk aan een mooie groepsfoto en/of alle kinderen apart op de foto als een echte zeemeermin.
  • Onderwater video opnames, als leuk aandenken van deze dag is als extra optie bij te boeken. (Indien dit in het zwembad is toegestaan)
  • Geschikt voor alle leeftijden.
  • Het feestje duurt een uur.
  • Excl. entree/huur van het zwembad.

Droog;

EEN ÉCHTE ZEEMEERMIN BIJ JE THUIS OF OP LOCATIE
Met een prachtig decor komt ´Mermaid Crystal´ bij je thuis of op iedere gewenste locatie om de verjaardag van jouw kind te vieren. In een uur tijd kunnen de kinderen op de foto, plak tattoo´s krijgen, nagels gelakt worden, kleurplaten kleuren en alle vragen stellen die ze willen. Op verzoek kan er ook voorgelezen worden.

Maximaal 8 kinderen.
Incl. cadeau voor de jarige.
Geschikt voor alle leeftijden.
Gebruik van confetti niet toegestaan.

Het kinderfeestje duurt een uur, excl tijd voor het op- en afbouwen van decor.